Portarul echipei Olympique Marseille, Fabien Barthez, a fost suspendat pentru sase luni, dintre care trei cu suspendare, dupa ce l-a scuipat pe arbitrul marocan al meciului cu Wyhad, a anuntat vineri Federatia Franceza de Fotbal (FFF), citata de AFP. "Comisia de Disciplina a FFF a decis ca jucatorul Fabien Barthez sa fie suspendat pentru sase luni, dintre care trei cu suspendare", se arata intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al forului francez. Decizia va intra in vigoare incepand de luni.

De asemenea, comisia a clasat dosarul fundasului echipei Olympique Marseille, Frederic Dehu, implicat in incidentele de la Casablanca, si a amendat gruparea franceza cu 1000 de euro. Barthez, in varsta de 33 de ani, a fost audiat, la fel ca si Dehu, timp de trei ore. El va putea reveni pe teren la inceputul sezonului viitor.

Pe 12 februarie, la Casablanca, meciul amical dintre Wyhad si Olympique Marseille a degenerat. Arbitrul marocan al meciului, Abdellah El Achiri, constrans sa intrerupa partida, l-a acuzat pe Barthez, aflat pe banca de rezerve, ca l-a insultat si l-a scuipat.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.