Sport 7 Iunie 2008 17:02
Secretarul general al UEFA, David Taylor, a anuntat azi ca membrii comisiei disciplinare a forului european vor studia cazul in care este implicat clubul Steaua, dupa ce FRF a sanctionat formatia vicecampioana pentru ca a vrut sa ofere o suma de bani jucatorilor de la "U" Cluj, informeaza AFP.

"Exista un al treilea caz, in care va fi luata in discutie situatia clubului Steaua Bucuresti. Analiza Comisiei de Disciplina se va face in scurt timp, dar nu pot sa spun o data", a afirmat David Taylor, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc vineri, la Basel.

UEFA a exclus deja cluburile FC Porto si TSKA Sofia din editia viitoare a Ligii Campionilor, primul in urma unei tentative de coruptie, iar formatia bulgara nu a primit licenta din partea Federatiei.

Steaua Bucuresti s-a calificat in turul III preliminar a Ligii Campionilor, iar Federatia Romana de Fotbal a sanctionat clubul cu o penalizare de sapte puncte, dupa ce s-a considerat ca Gigi Becali a vrut sa ofere bani jucatorilor de la "U" Cluj pentru a obtine victoria in partida cu CFR Cluj, in ultima etapa a campionatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.