Sport 7 Iunie 2008 15:37
Farul Constanta i-a prezentat ieri pe Roberto Iancu si Lucian Parvu, care au semnat zilele trecute contracte valabile trei ani cu gruparea antrenata de Ion Marin, transmite corespondentul NewsIn.

"Baietii m-au primit foarte bine la Farul. Am ales aceasta echipa pentru ca vreau sa fac performanta. Imi doresc cu Farul o clasare cat mai aproape de o cupa europeana. Cand am decis sa vin aici nu am vorbit cu domnul Panduru, dar oricum eu am venit liber de contract", a declarat Roberto Iancu.

La randul sau, Lucian Parvu a afirmat ca a ales sa vina la Farul pentru ca nu s-a simtit bine la Gloria Bistrita: "Imi doresc sa mai joc doi, trei ani in Romania, iar Farul a fost alegerea mea. La Bistrita nu m-am simtit bine deloc, dar nu vreau sa mai vorbesc despre asta. Nu ma tem de concurenta, asa ceva este la toate echipele, iar cine e mai bun sa joace".

Antrenorul Ion Marin a precizat ca transferul lui Marius Croitoru la Farul nu se va mai realiza, desi mijlocasul ii transmise initial ca doreste sa evolueze la Constanta: "Croitoru a venit joi seara la Constanta, mi-a zis ca agreeaza contractul pe trei ani propus de noi, i l-am dat sa il citeasca, si cand l-am sunat vineri din nou, mi-a zis ca pleaca in Ucraina. Vrea in Ucraina, la revedere si drum bun!".

Tehnicianul constantean a adaugat ca ratarea acestui transfer nu inseamna blocarea trecerii lui Dinu Todoran la Unirea Urziceni. "Mai avem si alte piste, faptul ca Marius Croitoru nu a semnat cu noi nu inseamna ca i s-a inchis drumul spre Urziceni lui Todoran. Jucatorul se afla sub contract ferm pe inca doi ani cu noi si i s-a spus foarte clar sa isi vada de pregatire, pana in momentul in care cluburile vor finaliza negocierile".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.