Cluburile bucurestene Steaua si Rapid nu au reusit sa determine schimbarea deciziei Comisiei de Disciplina a FRF. Ieri, Comisia de Apel a respins memoriile celor doua cluburi, astfel incat atat Steaua, cat si Rapid vor disputa cate o partida pe teren propriu cu portile inchise. Chiar daca ambele cluburi si-au retras plangerile prin care se incriminau reciproc, decizia comisiei a fost mentinuta in urma unei sesizari a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii.

Presedintele Stelei, Mihai Stoica, a atacat in termeni duri mentinerea suspendarii. "Ceea ce se intampla este incalificabil. Ni se spune ca suntem recidivisti, dar nu stim ce vina avem. Este un caz unic in istoria fotbalului romanesc. Noi ne-am retras apelul impotriva Rapidului, Rapidul pe cel impotriva noastra, dar dupa aceea am aflat ca am fost judecati dupa sesizarea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii. Nu ma asteptam la asa ceva din partea Comisiei de Apel. M-am asteptat la o asemenea decizie din partea Comisiei de Disciplina, unde la conducere se afla un om (n.r. - Doru Viorel Ursu) fara moralitate. Ce pretentie poti sa ai de la un om care a oficiat o casatorie intre doi minori", a declarat Mihai Stoica.

Presedintele Stelei a spus ca se vor lua masuri, astfel incat cei 10.000 de abonati ai Stelei sa poata urmari partida pe un ecran urias montat in fata stadionului. Jucatorii stelisti s-au obisnuit deja cu gandul ca vor evolua in fata tribunelor goale.

Omul de gol al ros-albastrilor din ultimele partide, Nicolae Dica, este de parere ca meciul cu FC Arges este mai dificil decat partida cu Universitatea Craiova. "Disputarea meciului cu FC Arges cu portile inchise nu este bine venita. Cred ca putem juca la fel de bine si fara suporteri, dar ii vrem pe fani in tribune, suntem invatati cu sustinerea lor", a spus fotbalistul stelist.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.