In aceste zile, pentru fanii olteni a aparut o problema chiar mai mare decat posibila retrogradare a Stiintei in Divizia B. Probabila reintoarcere a lui Gigi Netoiu la conducerea clubului-fanion din Cetatea Baniei a pus pe jar microbistii din Craiova, care au innebunit, pur si simplu. In numai o zi, pe zidurile sediului gruparii "alb-albastre" si din jurul Stadionului "Ion Oblemenco" au aparut mesaje anti-Netoiu, care le-au acoperit pe cele ce il incriminau pe Dinel Staicu, conducator pe care oltenii il prefera oricand in comparatie cu "Comandantul".

Cei care, in editia de campionat 2001-2002, au umplut stadionul pentru a striga impotriva favoritilor, in meciul cu FC National, tocmai din cauza lui Netoiu, erau hotarati sa faca orice pentru a impiedica venirea dinamovistului. Suporterii au anuntat ca pregatesc miscari de strada fara precedent, pentru a pune presiune asupra Primariei, cea care are un cuvant important de spus in privinta viitorului echipei. "Intoarcerea lui Netoiu va provoca cea mai mare revolutie din istoria fotbalului romanesc", au anuntat fanii, intr-un comunicat in care actualul vice-presedinte dinamovist este vazut ca un "mizerabil" care nu ar fi bine-venit la Craiova, decat la inchisoare, cimitir sau la spitalul de nebuni.

Gluma anului: 'Ma retrag de la Dinamo>>

Pana la o limita, atitudinea suporterilor Stiintei este normala. Sub conducerea "Comandantului", Universitatea Craiova a fost subordonata, printr-un fir invizibil, lui Dinamo. In "era Netoiu", oltenii nici macar nu aveau dreptul sa spere la vreun punct din infruntarile cu gruparea din Sos. Stefan cel Mare. Aceasta este cea mai importanta cauza pentru care microbistii din Craiova nu vor sa mai auda de fostul ofiter de Securitate.

Crezand ca ii imbuna pe contestatarii sai, Netoiu a anuntat ca, in cazul in care va reveni la Craiova, va renunta la actiunile pe care le detine la Dinamo. Ar fi fost bine daca l-ar fi si crezut cineva! Aceasta promisiune nu a fost altceva decat o poveste de adormit copiii, pentru ca, fie si fara sa aiba vreo implicare in acte la gruparea "alb-rosie", Netoiu va fi totdeauna cu inima alaturi de Dinamo. Mai mult, dupa aceasta demonstratie de nesinceritate, el l-a tras in jos si pe Mircea Dinescu, cel care si-a compromis imaginea pentru a-si revigora afacerile, stiut fiind faptul ca poetul are un lant de crame, iar Netoiu se ocupa cu comercializarea vinului.

Fanii au reusit sa il alunge pe 'Comandant>>!

Ieri, la pranz, Gigi Netoiu a hotarat sa renunte la preluarea Stiintei "U" Craiova, dupa ce era sa fie linsat de fanii craioveni, care l-au asteptat in locul unde a purtat negocierile cu Dinel Staicu. Fostul patron al "alb-albastrilor" ii propusese doua variante: ori sa ii dea gratis echipa, mai putin Moti, Plesan si Ilie Iordache, ori sa ii dea intregul efectiv de jucatori, in schimbul a 1.500.000 de dolari, plus 20 la suta din eventualele transferuri ale lui Moti, Plesan si I. Iordache.

Netoiu, care voia sa mearga cu 50.000 de euro la Cluj, a promis ca se mai gandeste, dar a fost convins de suporteri sa renunte asigurandu-l ca nu va avea viata cu ei, in Cetatea Baniei.

Comunicatul fanilor olteni

"Urmare a deciziei mizerabilului Netoiu de a se reintoarce la Universitatea Craiova, factiunea Sezione Ultra se vede nevoita sa reinceapa razboiul cu acel gandac, care, in vara anului 2002, a incercat sa ne desfiinteze! Acea mizerie nu are ce cauta la Stiinta. Simpla rostire a numelui sau provoaca scarba, greata si manie in sufletele oltenilor. Ii transmitem ca intoarcerea sa va provoca cea mai mare revolutie din istoria fotbalului romanesc!!! Acea mizerie mai bine ar ramane in biroul sau infect din Groapa, sa mai faca alte afaceri mafiote la Dinamo. La Craiova, singurele usi care ii sunt deschise sunt cele de la Penitenciar, Balamuc si Cimitir. Mai bine in 'B>>, cu onoare, decat sclavi in 'A>>, prin fuzionare".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.