Sport 5 Iunie 2008 01:37
Hanescu, la simplu masculin, Tecau si Mergea la dublu si Gallovits si Cirstea in concursul feminin au locurile asigurate
Jucatorii Victor Hanescu si Andrei Pavel la simplu, Horia Tecau si Florin Mergea la dublu, precum si jucatoarele Edina Gallovits si Sorana Carstea, la simplu, ar putea reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de la Beijing, a declarat, pentru Mediafax, vicepresedintele FR de Tenis, Alexe Bardan.

"Cele mai mari sanse sa mearga la Jocurile Olimpice, in functie de clasamentele din acest moment, le au Hanescu la simplu, Mergea si Tecau la dublu si fetele Gallovits si Carstea. De asemenea, mai are sanse si Andrei Pavel, daca va merge cu clasamentul inghetat si daca va fi refacut pana la acel moment. Nu vom sti insa exact cine va merge la JO decat cu cateva saptamani inainte de competitie. Pana atunci insa, sportivii pe care i-am amintit mai sus au acreditari provizorii pentru Beijing, ca sa poata participa, in caz ca indeplinesc criteriile", a declarat Alexe Bardan.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.