Sport 4 Iunie 2008 05:28
Incredibil, dar adevarat. Giulestenii si-au prezentat, ieri, noul tehnician, portughezul Jose Peseiro, acesta declarand ca vrea sa faca sub Grant cea mai buna formatie din Romania.

Nu va frecati la ochi, nu intoarceti ziarul pe toate fetele: Rapidul are intr-adevar un nou antrenor! Dupa doua luni in care oficialii Rapidului si Ladislau B¹l¹ni au negociat chiar si in privinta culorii sireturilor de la ghetele de antrenament ale tehnicianului, giulestenii l-au prezentat pe... portughezul Jose Peseiro. Acesta semnase contractul inca de luni, pe o perioada de trei ani, si va castiga in Giulesti aproximativ doua milioane de euro, aceasta suma fiind conditionata si de indeplinirea obiectivelor. Sosit in Romania ieri dimineata, Peseiro nu a dorit sa dea prea multe declaratii pastrandu-se pentru conferinta de presa ce a avut loc la ora 17.00. Lusitanul a salutat in limba romana, cuvintele acestuia fiind: “Buna ziua, Rapid!” si le-a facut declaratii de dragoste fanilor rapidisti. “Fanii trebuie sa considere ca jucatorii rapidisti sunt cei mai buni din Romania, ca antrenorul Rapidului este cel mai bun din Romania, ca proprietarii clubului sunt cei mai buni din Romania, asa cum pentru mine suporterii Rapidului sunt cei mai buni din Romania. Familia noastra este extrem de importanta si toti trebuie sa muncim cu inima pentru Rapid. Am venit la Rapid pentru ca pot castiga”, a declarat, sigur pe el, tehnicianul.

“Rapid este un vis”
Portughezul a aratat ca are ”scoala”, facand declaratii menite sa atraga de partea sa sprijinul suporterilor satui de “sfidarea” lui Ladislau B¹l¹ni. “Am sprijinul conducerii si ma bucur foarte mult. Mi s-a prezentat un proiect castigator si sunt incantat ca oficialii clubului au fost de acord cu conditiile mele. Rapid este un vis si cred ca acest vis se poate indeplini. Cred ca avem nevoie de multa munca atat din partea staff-ului tehnic, cat si a echipei si conducerii. Am venit aici pentru ca eu cred foarte mult in acest proiect, iar pentru mine este important sa avem intai rezultate in campionat”, a spus Peseiro, pe care presa lusitana l-a “confirmat” ieri ca “noul antrenor al lui Rapid”.

Vede jucatorii pe DVD
Tinand cont ca reunirea lotului rapidist este programata pentru 9 iunie, Jose Peseiro se va intoarce in Portugalia pentru a se bucura de ultimele zile de vacanta. Cu toate acestea, lusitanul isi va lua in bagaje si cateva DVD-uri cu meciuri ale Rapidului pentru a-si putea face o parere despre fotbalistii pe care ii are la dispozitie. Tehnicianul a precizat ca nu l-a interesat prea mult partea financiara a contractului sau, dorind sa castige cat mai multe trofee la fel ca Jose Mourinho. “Nu m-a interesat partea financiara. Vreau sa castig tot, la fel ca Mourinho. Nu am apucat sa discut cu jucatorii romani, nici macar cu portughezii de la echipa (n.r. Ð Joao Paolo si Matos), insa e destul timp”, a afirmat Peseiro.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.