Sport 4 Iunie 2008 05:25
Clasicul Dinamo-Steaua se va juca abia in etapa a 13-a, pe 1 noiembrie, formatia din Ghencea jucand etapa imediat urmatoare cu Rapid, formatie care in tur este gazda pentru rivale.

Conducatorii de cluburi au stabilit ieri agenda viitoarei editii de campionat pentru a avea la ce medita in pauzele de publicitate de la Euro 2008. In urma tragerii la sorti s-a decis un inceput lejer pentru cluburile care vizeaza locurile de Liga Campionilor, derby-urile aglomerandu-se in toamna. Exceptie face duelul dintre fratii de sine, CFR si Rapid, programat inca din runda a treia. In rest, clasicul fotbalului romanesc, Dinamo-Steaua, a cazut in ciuda superstitiosilor in etapa a 13-a, o runda mai tarziu echipa din Ghencea avand de infruntat si Rapidul.

Presedintele LPF, Mitica Dragomir, a recunoscut ca rezultatele nu au fost inca omologate de FRF, dar a precizat ca nu se asteapta la rasturnari de situatie in dosarul Valiza.

Pe de alta parte, el a avertizat ca nu se vor mai amana meciuri decat in „cazuri extrem de importante“. Nici nu s-a stins ecoul declaratiilor sale ca presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a spus ca aproape sigur va cere amanarea meciului cu FC Vaslui, programat chiar in prima etapa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.