Sport 3 Iunie 2008 01:19
Aeronava Airbus 318 „Aurel Vlaicu“, din flota Tarom, a transportat ieri delegatia Romaniei pe ruta Bucuresti - Saint Gall.

Inainte de decolare, tricolorii au fost incurajati in Salonul Prezident ial al Aeroportului „Henri Coanda“ de presedintele Traian Basescu, care a plecat la ora 11.00, cu destinatia Germania. Aeronava tricolorilor a decolat la 45 de minute distanta dupa cea prezidentiala.

Basescu s-a intretinut cateva minute cu selectionerul Victor Piturca si cu starurile Mutu si Chivu. Atacantul i-a oferit presedintelui un tricou cu numarul 10, inscriptionat cu numele sau. Seful statului a facut apoi turul Salonului Prezidential, strangandu- le mana tuturor celorlalti jucatori, dar si bagatorilor de seama care s-au aciuat in preajma nationalei.

„Familia fotbalului“, asa cum a numit Mircea Sandu gasca profitorilor din jurul nationalei, a avut reprezentanti „de seama“ care au urcat in aeronava tricolorilor. „Pila“ Stoica, Dumitru „Meche“ Mihalache, Adalbert „Bebita“ Kassai, Patritiu Abrudan, Gheorghe Constantin - „Valcea“, Eugen „Gino“ Piturca (fratele selectionerului) s-au grabit sa stranga mana presedintelui si sa intre in cadru la poza de grup a tricolorilor.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.