Sport 3 Iunie 2008 17:40
Fostul manager al FC National, Cosmin Olaroiu, a fost dat in consemn la frontiera, pentru ca procurorii sa stie cand intra si iese din tara, el fiind citat pentru marti dimineata la DIICOT, pentru a fi audiat in dosarul transferurilor de fotbal, declara surse judiciare pentru NewsIn.

Surse judiciare au afirmat, in 19 mai, pentru Newsin, ca fostul manager al FC National, Cosmin Olaroiu, va fi pus sub invinuire de catre procurori.

In acelasi dosar, fostul presedinte al echipei FC National, Gino Iorgulescu, este acuzat pentru evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare.

Fostul presedinte al FC National a fost audiat, in martie 2007, la Parchetul General, in legatura cu posibile ilegalitati comise in cazul unor transferuri de fotbalisti.

Dosarul a fost deschis dupa ce Agentia Nationala de Administrare Fiscala a depus la Parchetul General, in iunie 2006, o plangere penala impotriva administratorului FC National, Constantin Dumitru Iacov, a presedintelui Asociatiei Pro National, Gino Iorgulescu, si a presedintelui Asociatiei SC Fotbal Club National 2000, Florin Ciobanu. Cei trei sunt acuzati ca ar fi omis sa inregistreze in contabilitate mai multe operatiuni si veniturii realizate.

Plangerea penala a fost depusa in urma unor controale efectuate la sesizarea directiei de finante Timis, care se referea la transferul jucatorilor Gabriel Caramarin, Gigel Coman, Gabriel Canu, Adrian Olah si Johathan McKain de la FC National la Politehnica Timisoara. Controalele au vizat Asociatia Fotbal Club National 2000, societatea Fotbal Club National 2000 si Asociatia Pro National.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.