Sport 3 Iunie 2008 16:38
Clubul italian Inter Milano, unde evolueaza si Cristian Chivu, a anuntat ca noul antrenor al echipei este portughezul Jose Mourinho, care a pregatit ultima data pe Chelsea, informeaza site-ul campioanei Italiei, potrivit NewsIn.

"Antrenorul portughez Jose Mourinho a semnat un contract valabil trei ani si va lucra la noul proiect al campioanei Italiei impreuna cu trei colaboratori, Rui Farias, Silvino si Andrei Villas Boas. Antrenor secund va fi Giuseppe Baresi, care aproape o cariera intreaga a jucat la Inter si s-a ocupat de pregatirea formatiei de tineret", se arata in comunicatul oficial al lui Inter. Clubul italian i-a multumit si fostului antrenor, Roberto Mancini, precum si colaboratorilor sai pentru succesele obtinute alaturi de echipa.

Fostul tehnicianul Roberto Mancini a fost demis din functie joia trecuta, dupa ce a cucerit trei titluri alaturi de echipa, ultimul in sezonul trecut.

Noul antrenor al echipei, Jose Mourinho, a pregatit pe Chelsea pana in luna septembrie a anului trecut si va fi prezentat oficial ca noul antrenor al lui Inter intr-o conferinta de presa care va avea loc azi, la Centrul de pregatire Appiano Gentile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.