Gabriel Stan si-a anuntat demisia, joi, din functia de antrenor principal al echipei FC Brasov indiferent de rezultatul partidei cu Rapid de azi.
"Mai stau saptamana asta, pana diseara (n.r. - joi seara). Deja e treaba de bun simt, sa nu zica lumea ca ma cramponez de acest post. Am avut si saptamana trecuta probleme efectiv nereale, dar nu vreau sa dau in nimeni. Am avut o discutie marti si inca de atunci mi-am anuntat intentia de a pleca, de fata cu fotbalistii. Nu mai stau eu la ultimatumul lor. Niciodata n-am spus ca nu sunt de vina. Am muncit cu sufletul. Imi reprosez ca am fost naiv", a afirmat Gabriel Stan, care a precizat ca a luat aceasta decizie dupa ce a simtit ca nu mai este dorit.
Tehnicianul a spus ca nu stie daca va sta sau nu pe banca la meciul de pe teren propriu cu Rapid, adaugand ca la FC Brasov nu va ramane nici secundul Ferencz Bajko.

Marius Lacatus si Aurel Ticleanu sunt posibilii inlocuitori ai lui Gabriel Stan. Presedintele Consiliului de Administratie al FC Brasov, Ioan Neculaie, a aflat de la ziaristi de intentia lui Gabriel Stan, declarand: "M-a surprins rau de tot". Neculaie a mai spus ca nu are nici un antrenor pe care sa-l propuna pentru banca tehnica: "Ce, scot eu antrenori din palarie?"


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.