Sport 30 Mai 2008 01:23
Rapid si l-a dorit mult pe galateanul Emil Jula, dar pentru ca nu are antrenor nu-si permite sa faca transferuri, asa ca puternicul atacant a fost cumparat de nemtii de la Energie Cottbus cu 700.000 de euro, plus 20 la suta dintr-o tranzactie ulterioara. Contractul semnat de roman se intinde pe durata a trei ani si este valabil pana la 30 iunie 2011.
"Bundesliga este o provocare enorma pentru mine. Sunt increzator in mine si in echipa. Discutiile pe care le-am avut cu antrenorul Bojan Prasnikar, cu managerul Steffen Heidrich si cu fostul jucator de la Energie Vasile Miriuta m-au incurajat sa vin aici", a spus Jula, care a primit tricoul cu numarul 9, in vreme ce managerul gruparii germane, Steffen Heidrich, a declarat ca Jula se incadreaza perfect in conceptul si profilul de joc al echipei: "Fiind periculos in fata portii, prin stilul sau de joc si prin calitatile sale fizice, Jula va intari echipa".


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.