Sport 29 Mai 2008 18:14
Atacantul lui Dinamo, Florin Bratu, a declarat miercuri, agentiei NewsIn, ca vestea neconvocarii sale in lotul care va face deplasarea la EURO 2008 l-a intristat, dar il va determina sa aiba o evolutie mult mai buna in sezonul viitor.
"Aceasta veste ma intristeaza enorm, dar in acelasi timp ma ambitioneaza ca sezonul viitor sa fie mult mai reusit pentru mine fata de cel care a trecut", a spus Bratu care a adaugat: "Vreau sa fac un sezon bun la Dinamo si in continuare voi astepta preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010".

Bratu a declarat ca zilele care vor urma vor fi unele dintre cele mai dificile pentru el: "La noapte nu cred ca voi putea dormi. Am de gand sa plec in vacanta pentru a mai uita de acest episod" .

Atacantul dinamovist a venit primul la reunirea lotului care a facut deplasarea in vacanta din Turcia si a fost ultimul jucator care a parasit cantonamentul nationalei de la Mogosoaia.

Internationalul roman s-a transferat la Dinamo de la FC Nantes, in 2007, pentru suma de 700.000 de euro, iar in sezonul 2007/2008 al Ligii I a fost al doilea golgheter al echipei, cu 14 goluri marcate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.