Sport 28 Mai 2008 05:47
Actionarul principal al FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Loti Blni nu a semnat nici un contract cu gruparea din Giulesti si mai are doar doua zile sa faca acest lucru:
"Nu s-a semnat! Miercuri dimineata semnam. Asa am stabilit. Daca se semna ceva, spuneam, nu era nicio problema. Nu stiu de unde au aparut balivernele astea, povestile astea din filme. Omul lucreaza cu avocatii acum si se trec clauzele in contract. Contractul final se va semna miercuri, iar joi il ducem la federatie. Daca nu il ducem la federatie pana joi ii spunem "La revedere, domnule Boloni!". Ce, Boloni este lucrul lui Hristos, ce dracului e asta? Ce atatea discutii aiurea?", a mentionat Taher, usor iritat.

In ultima perioada, Ladislau Boloni a negociat cu oficialii FC Rapid preluarea, din aceasta vara, a functiei de antrenor principal. Duminica seara, conducatorii rapidisti au anuntat incheierea negocierilor cu fostul tehnician al echipelor Sporting Lisabona, Nancy, Rennes si AS Monaco, precizand ca toate detaliile contractului au fost puse la punct. "S-au terminat negocierile. In cursul saptamanii viitoare, Boloni va veni la Bucuresti cu staful lui, iar peste cateva zile se va realiza si primul transfer cu adevarat mare.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.