Sport 26 Mai 2008 01:56
Umarul capitanului echipei nationale a rezistat in finala Cupei Italiei, pierduta de Inter in fata Romei, fotbalistul spunand ca in acest moment este apt pentru a evolua la EURO.
Deranjat de faptul ca Inter Milano nu a vrut sa il menajeze pe Cristi Chivu pentru ultimul meci al sezonului, cel din finala Cupei Italiei, contra lui AS Roma, Victor Piturca a putut rasufla totusi usurat dupa meciul de sambata, umarul capitanului rezistand pana la ultimul fluier al arbitrului. Fotbalistul a ajuns, ieri, in tara, prezentandu-se la Mogosoaia unde a facut jonctiunea cu restului lotului, dar nu s-a antrenat deoarece era prea obosit. “Vin obosit, nu am dormit toata noaptea. Pentru mine, lucrurile au decurs asa cum mi-am dorit, pentru ca nu am mai avut probleme cu umarul. Sunt foarte bucuros sa ma prezint la lot apt din aproape toate punctele de vedere. Vom merge la turneul final pentru a ne juca sansa, vom vedea ce vom face”, a declarat Chivu. Acesta a declarat ca prezenta sa pe teren la finala de sambata s-a datorat staff-ului medical al echipei milaneze: “Daca am putut sa joc in aceste ultime meciuri, acest fapt se datoreaza medicilor si fizioterapeutilor echipei, carora trebuie sa le multumesc. Antrenorul Roberto Mancini ne-a urat tuturor sa avem prestatii cat mai bune la EURO”.Desi Inter a pierdut finala Cupei Italiei cu scorul de 2-1, Cristi Chivu nu s-a aratat prea suparat, spunand ca obiectivul principal al echipei, castigarea titlului, a fost realizat. “Am castigat Il Scudetto si acesta era obiectivul nostru principal, Roma a castigat Cupa Italiei si Supercupa si a dovedit astfel ca este mai buna in meciurile disputate intr-o singura mansa. Nu pot fi dezamagit de pierderea Cupei atata timp cat am castigat campionatul”, a spus “tricolorul”.

Isi felicita fosta echipa
Intr-un interviu publicat de site-ul oficial al lui Inter, Chivu si-a felicitat fosta echipa pentru victoria de sambata, fiind totusi de parere ca Roma a avut si noroc. “A fost un meci minunat, ce s-ar fi putut termina remiza. AS Roma a suferit mult la presingul nostru si poate ca daca bara lui Burdiso era gol, le-ar fi fost foarte greu sa reactioneze. La al doilea gol al lor a fost fault la Caesar, insa arbitrul nu a fuierat nimic. Nu trebuie insa sa protestam si sa alimentam polemici inutile. Felicitari Romei, dar sa nu uitam ca la meciul tur din campionat am invins pe Olimpico si am inscris patru goluri”, a declarat Chivu.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.