Sport 24 Mai 2008 03:16
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, si-a aratat intentia de a premia echipa nationala de fotbal cu suma totala de 5,5 milioane de euro daca tricolorii vor castiga Campionatul European, precizand ca a luat aceasta decizie si pentru a face in ciuda procurorilor DNA.
“Dau pentru echipa Romaniei 5,5 milioane de euro, jucatorilor si stafului, dupa cum urmeaza: 500.000 daca trec de grupa, inca doua milioane daca joaca finala si inca trei milioane daca castiga trofeul. E dare de mita? Dau mita la echipa nationala? Sa vedem acum DNA-ul pe unde scoate camasa. Daca o fac si pentru a le face in ciuda? Poate si de asta. Oricum, ii dau din toata inima, mai ales ca sunt multi jucatori de-ai mei acolo”, a spus Becali.

Finantatorul a afirmat ca a primit deja acceptul selectionerului Victor Piturca si al presedintelui FRF, Mircea Sandu, pentru aceste premieri. “Am vorbit cu Piturca. Mi-a zis: «esti nebun? Pe jucatori ii intereseaza banii, sunt bineveniti, cum sa refuz?» Eu practic le dublez prima, ca atat da si FRF. L-am sunat si pe Mircea Sandu, care mi-a spus: «Daca ai vorbit cu Piturca, e OK, iti multumim!» Cred ca 500.000 o sa-i ia. Eu iau banii inapoi, creste cota jucatorilor mei, a Stelei”, a spus Becali. Finantatorul stelist este urmarit penal pentru doua infractiuni de dare de mita, una dintre ele referindu-se la meciul Rapid-Gloria, din 2006, cand finantatorul stelist a urmarit cu masina autocarul ardelenilor prin Bucuresti, in scopul de a le oferi bani jucatorilor bistriteni pentru a-i incurca pe giulesteni.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.