Sport 24 Mai 2008 17:49
Presedintele clubului Pandurii Tg. Jiu, Marin Condescu, a declarat agentiei NewsIn, ca va depune un memoriu la FRF impotriva celor de la FC Vaslui, dupa ce in meciul direct din etapa a 32-a a Ligii I, vasluienii au folosit sase jucatori extracomunitari, iar regulamentul permite doar cinci.

"Vom depune un memoriu la FRF, pentru ca noi contestam faptul ca FC Vaslui a folosit sase jucatori extracomunitari. Eu am avut o discutia cu domnul Adrian Porumboiu, iar dansul mi-a spus ca Zmeu ar avea si cetatenie romana, cu toate ca nu prea cred. Dansul mi-a mai zis si ca N'Doye ar avea cetatenie portugheza. Comisiile ar fi trebuit sa se sesizeze, dar acum facem noi memoriu pentru ca nu avem cum sa cercetam altfel, pentru ca nu avem acces la dosarele jucatorilor", a declarat Marin Condescu.

La meciul dintre FC Vaslui si Pandurii Tg. Jiu, scor 1-0, din etapa a 32-a a Ligii I, formatia moldoveana a folosit urmatorii jucatori, despre care cei de la Pandurii spun ca sunt extracomunitari: P. Jovanovic, Zmeu, N'Doye, Ljubinkovic, Temwnajera si Bukvic.

In cazul in care Comisia de Disciplina a FRF admite memoriul celor de la Pandurii Tg. Jiu, FC Vaslui va pierde meciul la masa verde, prin forfait, cu scorul de 3-0. In aceasta situatia, FC Vaslui va ajunge pe locul 8 in clasament, iar Otelul Galati va urca pe locul 7, care permite accederea in Cupa UEFA Intertoto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.