Sport 23 Mai 2008 03:23
Piturca i-a dat cartonas galben lui Ciprian Deac. Luand in calcul si accidentarea lui Ovidiu Petre, un singur jucator din cei 24 ramasi pe lista va fi exclus pe 1 iunie.

Lotul largit al Romaniei anuntat acum doua saptamani de Piturca isi elimina treptat adaosurile, pe diferite cai. Daca nesansa l-a privat pe Ovidiu Petre (accidentat stupid la plaja, in Turcia) de participarea la turneul final al CE, Ciprian Deac este ultimul nume care urmeaza sa dispara de pe lista.

Selectionerul l-a nominalizat ieri pe clujean, la inceperea cantonamentului oficial al nationalei, laudand participarea lui la stagiul din Turcia, dar dandu-i de inteles ca nu are nici o sansa la participarea efectiva la turneul din Elvetia si Austria. In functie de starea de sanatate a lui Cristian Chivu (invoit pana duminica pentru disputarea finalei Cupei Italiei), se pare ca Sorin Ghionea ar putea fi ultimul fotbalist la care se va renunta.

Mogosoaia va fi locul de cantonament al nationalei pana pe 2 iunie, data la care este prevazuta plecarea spre Elvetia.

„Nu va fi un stagiu dur. Vom insista pe sedinte cu profil tactic. Nici vacanta nu va fi, pentru ca jucatorii nu vor iesi in oras decat foarte putin“, a spus Piturca. Selectionerul a mai spus ca are deja stabilita echipa pentru Euro, aceeasi formula utilizata preponderent in preliminarii. El a facut cadou o fraza de consolare si jucatorilor valorosi care au ramas acasa: „Si Danciulescu, Trica, Margaritescu, Costea sau Zicu au valoare de nationala, dar asta a fost decizia staffului tehnic si imi pare rau pentru jucatorii buni care rateaza Euro“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.