Patinoarul artificial din Galati gazduieste in aceasta seara o mare gala de box profesionist, cel mai important eveniment pugilistic de la meciul pentru titlul de campion mondial, cand la Bucuresti s-au intalnit Leonard Doroftei si Raul Balbi. Pe ringul de la Galati vor incrucisa manusile Lucian Bute si americanul de origine scotiana Donny Mc Crery, in care pugilistul nostru isi pune in joc centura NABA la categoria supermijlocie. Initial, Lucian Bute trebuia sa-l aiba ca adversar pe americanul Jose Spearmen, dar acesta nu a putut parasi Statele Unite din cauza unei interdictii.

Donny Mc Crery este un boxer tanar, are 23 de ani si in cariera sa de profesionist a disputat 11 meciuri in care a obtinut 9 victorii, 7 inainte de limita prin KO, o infrangere si un meci egal. Sosit la Galati la inceputul saptamanii, boxerul american a facut o declaratie in care promitea o victorie prin KO in repriza a opta. Bute a primit mesajul lui Mc Crery si spune ca adversarul lui nu va avea norocul sa prinda in ring atatea reprize. Lucian Bute, 25 de ani, are un palmares impresionant ca profesionist: 11 meciuri disputate si tot atatea victorii prin KO. Programul galei din aceasta seara, transmisa in direct de la ora 20 de TVR1, mai cuprinde trei meciuri in care vor boxa alti trei romani: Adrian Diaconu, Ionut Ion si Valdemar Cucereanu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.