Sport 22 Mai 2008 01:14
Update 3 Manchester United a castigat Liga Campionilor dupa ce s-a impus in fata celor de la Chelsea cu scorul general de 7-6 (6-5 la loviturile de la 11 metri). Oamenii grei ai ambelor echipe, Cristiano Ronaldo de la Manchester si John Terry de la Chelsea au ratat fiecare cate un penalty, insa diferenta a facut-o portarul "diavolilor rosii", Van der Sar, care a aparat lovitura de la 11 metri trimisa slab de Anelka si a adus cel de-al treilea titlu Champion's League pentru Mancester United.

Update 2 Repriza a doua a finalei Ligii Campionilor a aprtinut, de data aceasta, londonezilor de la Chelsea, care, fara sa se hazardeze in atac, a dominat totusi jocul. Ballack si Essien au ratat ocazii uriase pentru echipa patronata de Roman Abramovici, insa scorul a ramas neschimbat, 1-1, pana la finalul celor 90 de minute. Finala a intrat in prelungiri.

Update La pauza finalei Ligii Campionilor, dintre Manchester United si Chelsea scorul este 1-1, echipa londoneza reusid sa egaleze in minutul 44 prin reusita lui Frank Lampard. Manchester a dominat intreaga prima parte a meciului, insa Chelsea a profitat de o balbaiala in careul celor de la Manchester si a reintrat in joc. Essien a fost cel care a sutat la poarta lui Van der Sar, mingea fiind respinsa de doua ori, pana ca Lampard, aparut la locul potrivit, sa o trimita lejer in poarta.

Manchester United a condus cu 1-0 in finala Ligii Campionilor cu Chelsea, dupa ce goalgeterul "diavolilor rosii", Cristiano Ronaldo, a deschis scorul in minutul 26, cu o lovitura de cap imparabila. Manchester isi justifica astfel statutul de favorita caselor de pariuri, fiind acum echipa care domina finala de pe stadionul Luzhniki din Moscova. Manchester United a inceput partida cu urmatorul 11: Van der Sar, Brown, Ferdinand, Vidic, Evra, Hargreaves, Scholes, Carrick, C. Ronaldo, Rooney, Tevez. De cealalta parte, Chelsea a inceput cu: Cech, Essien, Carvalho, Terry, A. Cole, J. Cole, Ballack, Makelele, Lampard, Malouda, Drogba.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.