Directorul executiv Cristi Borcea doreste sa iasa din prim-planul clubului Dinamo. El doreste sa prezinte conducerii gruparii o noua formula in care Ioan Andone sa devina manager general, iar Cornel Dinu sa preia atributiile de presedinte executiv. Cristi Borcea a discutat aceasta varianta cu presedintele Nicolae Badea, dar hotararea nu poate fi luata decat de intreaga conducere a gruparii intr-o viitoare sedinta a Comitetului Director. Daca ea va fi aprobata, atunci Cristi Borcea ar ramane doar unul din finantatori, fara drept de semnatura pe documentele oficiale ale clubului si fara posibilitatea de a se implica in transferurile de jucatori, atat pentru cei care pleaca de la Dinamo, cat si pentru cei care vin.

Andone stie de propunere, dar spune ca totul a ramas numai in stadiul de discutii personale, fara ca ceva sa fie stabilit concret. In acelasi timp, informatiile potrivit carora Ioan Becali ar fi dispus sa preia conducerea clubului, avansate saptamana trecuta, s-au dovedit fara acoperire. Gruparea din Sos. Stefan cel Mare doreste sa-si rezolve problemele cu forte proprii, cu actualii oameni aflati in conducerea clubului. Un administrator delegat, Cornel Dinu, care va asigura legatura intre conducerea tehnica si finantatori si un manager general, Ioan Andone, investit cu puteri depline in privinta transferului de jucatori, stabilirea salariilor fotbalistilor, si va dispune practic de toate resursele financiare in aceasta privinta.

Daca propunerile lui Borcea vor fi insusite de Comitetul Director, atunci cei mai importanti oameni de la Dinamo vor fi Ioan Andone si Cornel Dinu, la care se adauga grupul de investitori. Deocamdata sunt numai propuneri.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.