Dinel Staicu nu mai vrea sa auda de fotbal si de Universitatea Craiova si declara ca ii este indiferent daca viitorul patron al echipei va fi Netoiu, Mititelu, Dinescu sau altcineva.

Buna ziua, domnule Staicu, de la "Cotidianul" va deranjam.
Va rog sa nu ma intrebati de fotbal!

Pai, despre ce sa vorbim?
Despre ce vreti, numai de fotbal, nu.

Totusi, sinteti patronul Universitatii…
Nu mai sint. Societatea pe care fiinteaza clubul are un administrator (n.r. - Vlad Rebega) si, daca nu se va gasi nimeni sa o preia, va fi lichidata. Eu am spus ca plec si nu mai fac nici un compromis.

Cu jucatorii ati vorbit?
Da, am fost la cantonament si mi-am luat "la revedere" de la ei. Sper ca au inteles mesajul. Oricum, vor putea juca fotbal si fara Dinel Staicu.

Ce se va intimpla cu contractele fotbalistilor?
Trebuie sa se respecte. Cei care vor veni trebuie sa le preia contractele si sa le plateasca. Daca nu, jucatorii devin liberi de contract si isi vor cauta alt angajament. E simplu!

Si jucatorii care au clauza ca devin liberi daca pleaca Staicu? Ce se intimpla cu ei?
Nu stiu. Vom vedea. Este treaba lor ce vor sa faca.

In iarna spuneati ca vreti sa va retrageti si sa ramineti sponsor…
Nu mai vreau nimic. Mai sponsor decit am fost pina acum nu se poate.

Sint oameni care spun ca n-ati investit pe cit sustineti la Stiinta.
E treaba lor. Sint scirbit. Sa vina altcineva si sa investeasca mai mult.

Ati discutat in aceste zile cu Netoiu, cu primarul Solomon?
N-am discutat cu nimeni si nici nu voi discuta. Am spus ce am avut de spus.

Cine ati vrea sa vina la Universitatea? Netoiu, Mititelu, Dinescu sau altcineva?
Nu ma intereseaza. Sa vina cine o vrea. Nu ma mai intereseaza, am alte probleme de rezolvat. Fotbalul este pentru mine un capitol incheiat.

Ati dat "satelitul" Resitei?
Inca nu. De fapt, cei de la Resita nu se inghesuie sa-l ia. Sa vedem ce hotarasc, daca nu, fie il las fratelui meu (n.r. - Mugurel Staicu), fie il desfiintez.

Totusi, sinteti craiovean. Nu va temeti de o reactie a suporterilor?
Pai, ce reactie sa mai aiba. Au reactionat destul si am facut cum au vrut ei. Am plecat! Ce sa fac mai mult? Sa ne luam scalpurile? Sa scoatem pistoalele?

Solomon renunta la PSD pentru fotbal

Vicepresedintele dinamovist Gigi Netoiu si-a reconfirmat, ieri, interesul pentru Universitatea Craiova. "Vin la Craiova numai daca este treaba serioasa. Am vorbit si cu Gica Popescu, si cu Giovani Becali. Daca primaria ne ajuta si suporterii ne sustin, venim sa facem treaba", a declarat ieri "Comandantul", care se afla in Bucuresti. Astazi, Netoiu si Mircea Dinescu, cel care a confirmat ca vrea sa investeasca la Stiinta, sint asteptati la Craiova pentru o prima runda de negocieri cu primarul Antonie Solomon. "M-a sunat Dinescu si mi-a spus ca joi (n.r. -azi) vine la Craiova cu Netoiu pentru discutii. Eu ii astept, sint la primarie, nu plec nicaieri. Nici macar la congresul PSD nu ma duc, numai sa rezolv problema echipei", a anuntat Solomon.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.