Sport 21 Mai 2008 04:24
CFR Cluj a castigat titlul de campioana a Romaniei, dar patronul acestei echipe, Arpad Paszkany, continua sa fie mult mai putin vizibil decat omologul sau de pe locul doi, Gigi Becali. Omul de afaceri clujean explica printre altele, in ultimul numar al revistei „MONEY EXPRESS“, ca sta aproape 90% in strainatate si nu ii place deloc publicitatea.
In cei sase ani de evolutie a echipei de la nivelul Diviziei C pana la realizarea eventului in 2008, Paszkany si ceilalti actionari de la CFR Cluj au investit circa 22 de milioane de euro, neincluzand aici decat partial banii folositi pentru modernizarea stadionului.

Pentru sezonul urmator, conform „MONEY EXPRESS“, bugetul pentru echipa va fi de 20 de milioane de euro, aceeasi suma fiind folosita pentru alte lucrari de modernizare a Arenei „Constantin Radulescu“, care va avea 24.000 de locuri, dintre care 10.000 acoperite, si parking subteran. O parte din buget va fi asigurat din veniturile de la UEFA, cel putin 10 milioane de euro pentru participarea in grupele Ligii Campionilor, plus banii din drepturile tv, circa 3,5 milioane de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.