Sport 21 Mai 2008 04:20
Jucatorii romani Mutu si Chivu au primit nota 9 din partea publicatiilor italiene de profil pentru evolutia lor in sezonul din Serie A care tocmai s-a incheiat. Site-ul realsports.it scrie ca Internazionale Milano nu s-a inselat cand a platit 16 milioane de euro pentru Chivu, romanul aducandu-si contributia la castigarea celui de-al treilea titlu consecutiv de campioana a Italiei si al 16-lea din istorie.
“Dupa o telenovela de doua luni, Inter a platit vara trecuta 16 milioane pentru transferul sau de la Roma, dar acum am vazut ca a meritat. Fundas central precis, aparator stanga talentat si mijlocas defensiv ordonat, Chivu a fost cel mai polivalent jucator al Interului. In ultimele doua luni a jucat cu umarul luxat. Destoinic”, a scris sursa citata. Nota 9 pentru intregul sezon au mai primit jucatorii Julio Cesar, Esteban Cambiasso si Mario Balotelli, in timp ce capitanul Javier Zanetti a fost singurul notat cu 10. Mutu a fost notat cu 9 de site-ul fiorentina.it, care l-a denumit “liderul” echipei.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.