Fundasul muntenegrean Milan Jovanovic s-a aratat incantat de faptul ca va juca impotriva lui Cristian Chivu: "Este un idol pentru mine, atat ca fotbalist cat si in afara terenului. Pe Chivu il caracterizeaza modestia si are o valoare extraordinara, nu degeaba joaca la Inter Milano. Are tehnica, sut, interventii la sacrificiu, toate calitatile unui fotbalist de clasa".

"Romanii disputa ultima partida de verificare inainte de campionatul European din Elvetia si Austria. Va fi un joc interesant si-l vom trata ca pe unul oficial. Sa nu creada Romania ca ne vom preda", a declarat Milan Jovanovic, dupa care a subliniat importanta acestui amical pentru repezentativa Muntenegrului: "Incepem acum pregatirea in vederea meciurilor oficiale din toamna".

Nationala Romaniei va sustine pe 31 mai, impotriva Muntenegrului, ultimul meci de verificare inaintea de plecarea la Campionatul European din Austria si Elvetia.

Referitor la sansele Romaniei de a depasi faza grupelor la EURO 2008, internationalul muntenegrean a afirmat: "Sigur ca Romania are sanse, in zilele astea exista putine favorite. Intr-adevar, grupa echipei voastre este cea mai grea, 'o grupa a mortii', dar Romania are valoare, a dovedit acest lucru".

In opinia lui Milan Jovanovic, Franta sau Olanda sunt favorite la castigarea Campionatului European, dar surpriza poate aparea si de la Spania care se afla mereu printre favorite.