Radu va fi rascumparat", a spus Lotito intr-un interviu acordat publicatiei Corriere dello Sport, in care a precizat ca situatiile lui Bianchi si Rozehnal vor fi analizate in curand pentru a se stabili daca vor fi pastrati in lot.

Claudio Lotito a pus pe seama lipsei de unitate din vestiar sezonul nereusit al formatiei romane, care a terminat campionatul pe locul 12. "Bilantul este in mod cert unul negativ. Anul acesta a lipsit unitatea din vestiar. Vom elimina persoanele care au creat probleme. Clasarea noastra slaba nu depinde de un factor de natura tehnica. In ianuarie am inserat patru elemente si jocul a inceput sa mearga, apoi echipa a cazut din nou, ceea ce imi confirma rationamentul ca, desi am crezut ca am de a face cu persoane mature si responsabile, realitatea este, de fapt, alta", a explicat Lotito, citat de publicatia Il Tempo.

Oficialul de la Lazio nu a clarificat insa situatia antrenorului Delio Rossi. "Are contract pana in 2009 si in acest moment clubul nu l-a reziliat, trebuie sa ne uitam peste toate problemele. Totusi, echipa nu are vicii de ordin tehnic", a subliniat Claudio Lotito.