Sport 20 Mai 2008 13:21
Elvetianul Roger Federer a declarat dupa esecul in fata lui Nadal, din finala Mastersului de la Hamburg, ca ii este tot mai greu sa ii faca fata spaniolului, informeaza NewsIn.

"Nu stiu ce as mai putea face ca sa-l inving pe Nadal. Mi s-a intamplat acelasi lucru si la Monte Carlo. Daca as avea vreo explicatie, as spune, dar nu o am. Singura consolare pe care o am este ca din punct de vedere fizic sunt apt pentru Roland Garros", a afirmat Roger Federer.

Spaniolul Rafael Nadal s-a impus, duminica, in fata liderului mondial Roger Federer, scor 7-5, 6-7, 6-3, in finala Mastersului de la Hamburg, dotat cu premii in valoare de 2.270.000 de euro.

Acesta este al doilea titlu de Masters castigat de Nadal in 2008, dupa ce s-a impus la Monte Carlo, tot in fata lui Federer. Spaniolul a adunat astfel 11 titluri de Masters in intreaga sa cariera.

Partida de duminica a fost cea de-a 16-a jucata de cei doi tenismeni, scorul general devenind 10-6 in favoarea spaniolului. Dintre toate aceste meciuri Nadal si Federer au jucat 12 finale, iar 8 au fost castigate de spaniol.
Roger Federer a castigat de patru ori competitia de la Hamburg (2002, 2004, 2005, 2007).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.