Sport 19 Mai 2008 03:02
Sahtar Donetk a cucerit titlul dupa victoria de sambata, din ultima etapa a campionatului, scor 4-1 pe teren propriu cu Metalurg Donetk. Sahtar a mai castigat acum 10 zile si Cupa Ucrainei, dupa 2-0 in finala cu Dinamo Kiev. Sahtar a terminat campionatul pe primul loc, cu 74 de puncte, pe doi a venit Dinamo Kiev, cu 71 de puncte, iar pe trei s-a clasat Metalist Harkov, cu 63 de puncte. Dnepr Dneprpetrovsk, echipa la care este legitimat Ionut Mazilu, a terminat pe patru, cu 59 de puncte.
ITALIA, SERIE A, etapa a 38-a (ultima) Inter Milano, fara CRISTI CHIVU, accidentat, a castigat cu 2-0 pe terenul celor de la Parma si si-a asigurat titlul * Intr-un alt meci important, Fiorentina, la care ADI MUTU nu a evoluat, fiind suspendat, a invins cu 1-0 pe AC Torino pe terenul acesteia si a incheiat campionatul pe locul patru, care ii permite participarea in preliminariile Ligii Campionilor

UCRAINA, UPL, etapa a 30-a (ultima) * RAZVAN RAT a fost titular pentru Sahtar, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU (foto) in meciul cu Metalurg, dar i-a lasat locul, din minutul 49, lui Kravcenko. Lucescu, din sezonul 2004-2005 la Donetk, a mai castigat titlul cu Sahtar in 2005 si 2006 * Intr-un alt meci, Dinamo Kiev, cu TIBERIU GHIOANE integralist, a remizat in deplasare, scor 2-2 cu Metalist Harkov * IONUT MAZILU a fost titular pentru Dnepr, 0-0 acasa cu Karpati Lovov, fiind schimbat la pauza de Kornilenko.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.