Sport 17 Mai 2008 01:00
Portarul nationalei continua sa il tina in sah pe Mircea Rednic in ceea ce priveste viitorul sau in Stefan cel Mare. Puriul nu vrea sa stea la mana acestuia si-i cauta inlocuitor.
Tehnicianul care de la 1 iunie va deveni si oficial antrenorul lui Dinamo i-a cerut lui Lobont sa isi faca cunoscute intentiile pentru sezonul viitor, insa acesta, profitand si de faptul ca se afla in Turcia in cantonamentul de relaxare al nationalei, intarzie sa dea un raspuns. Rednic nu va mai astepta ca acesta sa se decida daca va pleca sau nu in strainatate si in acest weekend va urmari, in Franta si Germania, mai multi inlocuitori pentru numarul 1 din poarta dinamovista. Puriul are deja o lista cu jucatori care evolueaza in cele doua campionate si, profitand de faptul ca in acest sfarsit de saptamana in Bundesliga si Ligue 1 se disputa ultimele etape, va asista la mai multe partide.

Badea: Lobby vrea sa ramana
In acelasi timp actionarii incearca sa il convinga pe jucator sa ramana in Stefan cel Mare si in sezonul viitor, si spera sa obtina promisiunea acestuia ca nu va accepta eventualele oferte care vor veni dupa campionatul european din Austria si Elvetia. “Intentia lui si a noastra este ca Lobont sa-si continue cariera la Dinamo. Asteptam campionatul european, pentru ca e posibil ca jucatorii convocati sa trezeasca interesul unor cluburi europene si atunci lucrurile intra intr-o anumita dinamica”, anunta presedintele CA dinamovist, Nicolae Badea. In schimb Cornel Talnar, cel care a condus echipa mare parte din sezonul trecut, a marturisit ca nu crede in posibilitatea ca Lobont sa mai prinda in Stefan cel Mare si sezonul viitor. “Cred ca Lobont e singurul jucator care va parasi lotul. Si-a facut datoria pentru Dinamo in tot acest timp si este cel mai bun portar roman in acest moment, are o varsta si merita sa isi incheie cariera la o echipa mare din fotbalul european”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.