Sport 16 Mai 2008 03:26
Noua jucatori vorsa plece de la Steaua! Ratarea titlului ar putea duce la destramarea Stelei. Unii fotbalisti au fost dati afara, iar altii doresc sa plece pentru ca nu mai suporta tensiunea. Radoi, Dica si Goian, cei mai reprezentativi jucatori, isi cauta alte cluburi. In ultimul timp, ros-albastrii au pierdut mult din popularitate din cauza scandalurilor.
Steaua risca sa nu intre in grupele Ligii Campionilor, chiar daca este cap de serie in turul al treilea preliminar. Marius Lacatus poate ramane, in scurt timp, fara Radoi, Dica, Goian, Nicolita, Pepe Moreno, Lovin sau Surdu, in conditiile in care Habibou si Mendoza au fost deja pusi pe liber. Pana acum au fost facute patru achizitii (Bogdan Stancu, Janos Szekely, Claudiu Ionescu si Robert Neagoe), dar acesti jucatori nu se pot integra atat de repede in echipa. Tensiunea acumulata din cauza pierderii titlului, dar mai ales valul de zvonuri aparute dupa cazul “Valiza” au facut ca multi jucatori sa nu-si mai doreasca sa continue in Ghencea. S-a vorbit de o posibila retrogradare a Stelei sau de excluderea formatiei din preliminariile Ligii Campionilor din cauza scandalului de la Cluj, fapt ce ar putea reduce drastic sansele acestor jucatori sa mai prinda un contract peste hotare. Tocmai de aceea forteaza acum un transfer.

Primul care a dat semnalul ca vrea sa sara dintr-o corabie aflata in deriva a fost chiar capitanul Mirel Radoi. Acesta si-a anuntat intentia de a pleca imediat dupa meciul pierdut in fata lui Dinamo. “Sper sa fi fost ultimul derby pentru mine. Cred ca a venit timpul sa plec. Imi voi gasi un club in strainatate la vara”, a spus Radoi. Replica lui Gigi Becali a venit prompt: “Mirel nu pleaca nicaieri. O sa construiesc in jurul lui o echipa asa cum vrea el si o sa ramana. Va fi o echipa puternica, nu vom mai avea emotii. Mirel sa stea linistit ca va juca pana la batranete la Steaua”. Capitanul nu a anuntat insa ca s-a razgandit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.