Campania de transferuri pornita de Steaua a provocat un razboi la nivel inalt in Ghencea, care-i opune pe Adrian Ilie, managerul general din Ghencea, si Ioan Becali, varul patronului stelist. In iarna, Gigi Becali le-a impartit celor doi responsabilitat ile: „Adi aduce jucatori, Giovani - vinde“. Ilie a adus patru jucatori, „Giovani“ n-a vandut niciunul. Acum, propunerile facute de Adrian Ilie sunt intampinate cu refuz, iar primii „disponibilizat i“ sunt tocmai oamenii pentru care „Cobra“ a garantat. Aceste lucruri nu sunt straine de influenta lui „Giovani“ asupra varului sau.

Daca Janos Szekely si Claudiu Ionescu au sosit pe cai neutre de cele doua tabere, in schimb, Bogdan Stancu si Robert Neagoe (care a parafat ieri un contract pe o perioada de trei sezoane) au venit pe filiera celebrului „3G“: Gigi Netoiu, Giovani si Gigi Becali. In tot acest timp, Adrian Ilie a alergat dupa bulgarul Nikolai Dimitrov, de la Levski Sofia, un jucator caruia patronul i-a gasit deja un cusur: e tanar si Steaua n-are timp sa creasca jucatori!

Ilie a mai primit ieri o palma. Patronul a anuntat oficial ca nu le va prelungi contractele francezului Habib Habibou si peruanului Andres Mendoza. Nici situatia lui Pepe Moreno nu este clara, deoarece Independiente Buenos Aires cere 1,7 milioane de euro pentru un transfer definitiv, in timp ce Gigi ofera doar un milion de euro.