Antrenorul echipei AS Roma, Bruno Conti, nu crede ca fundasul Cristian Chivu ar dori sa plece de la gruparea italiana si spune ca declaratiile pe care jucatorul roman le-a facut, luni, au fost o rabufnire dupa o perioada mai lunga de inactivitate, informeaza Datasport. Fundasul Cristian Chivu a declarat ca echipei AS Roma i-a lipsit in acest sezon un punct de reper, "asa cum era Fabio Capello sau directorul sportiv Franco Baldini".

Referitor la planurile sale de viitor, Chivu a spus: "Pentru sezonul 2005/2006, nimic sigur, atata timp cat conducerea clubului nu va intelege ca este important sa se gaseasca o persoana care sa le ofere jucatorilor linistea de care au nevoie si un antrenor pentru un sezon intreg. Acum trebuie sa facem totul pentru a salva ce a mai ramas din acest sezon. Dupa aceea, vom vedea ce va fi".

In replica, Bruno Conti a declarat ca jucatorul roman nu i-a impartasit niciodata temerile sale. "Chivu este o persoana serioasa si un fotbalist profesionist. Cred ca afirmatiile sale au fost doar o rabufnire dupa o perioada mai lunga de inactivitate. Ma indoiesc ca ar dori sa plece", a spus Conti. Tehnicianul italian a precizat ca punctul sau de reper este urmatoarea partida. "Partida cu Siena va fi mult mai grea decat cea cu Reggina, deoarece adversarii nostri vin dupa o victorie importanta cu AC Milan", a spus Conti.

Bruno Conti a adaugat ca principalul sau obiectiv este sa scoata Roma din aceasta situatie grea in care se afla. "Eu ma gandesc numai la cum sa ajut echipa sa iasa din aceasta situatie dificila. Am acceptat sa antrenez aici, deoarece sunt legat de acest club. Din acest moment si pana la finalul sezonului vreau ca toata lumea sa puna suflet, asa cum fac si eu", a spus Conti.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.