Selectionerul Victor Piturca a primit o noua veste buna in perspectiva meciului decisiv cu Olanda, de la 4 iunie. De data aceasta ea a venit din Anglia, acolo unde, Ionel Ganea a disputat primul meci oficial dupa accidentarea suferita in urma cu aproximativ sapte luni si jumatate. Internationalul roman a evoluat 45 de minute in meciul pe care echipa de rezerve a clubului sau, Wolverhampton, l-a pierdut, luni, in deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), in fata formatiei similare a celor de la Manchester United. Atacantul brasovean a fost titular si a fost inlocuit la pauza de Fitzpatrick. in luna august a anului trecut, in timpul unui meci amical cu Lyn Oslo, disputat in cadrul turneului de pregatire din Norvegia, "Ganezul" suferise o ruptura a ligamentelor incrucisate la genunchiul drept.

Tararache si-a prelungit contractul cu FC Zurich

Din Ucraina vin alte vesti imbucuratoare. Reintrat in circuit sambata, Ciprian Marica este apt de joc si se pare va fi folosit de Mircea Lucescu din primul minut al semifinalei de Cupa cu Dnepr Dnepropetrovsk. Pentru sahtior meciul e foarte important deoarece, asa cum a declarat "Il Luce", "echipa mea e hotarata sa castige trofeul".

PRELUNGIRE

Mijlocasul Mihai Tararache (27 de ani), va evolua si sezonul viitor la echipa elvetiana de fotbal FC ZUrich. Mijlocasul a disputat peste 70% din meciurile echipei sale in acest sezon, astfel ca, in conformitate cu o clauza din contractul sau, intelegerea cu gruparea helveta i-a fost prelungita automat pana la data de 30 iunie 2006. in actualul campionat, Tararache a jucat 22 de meciuri, toate ca titular, fara a marca vreun gol, dar a pasat de doua ori decisiv.

REZERVA

Sporting Lisabona, cu atacantul Marius Niculae pe banca de rezerve, a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), pe Moreirense, in ultimul meci al etapei a 29-a a campionatului Portugaliei. "Sageata" a fost introdus pe teren abia in minutul 84, in locul lui Sa Pinto.

OBOSEALA

Autor a cate unui gol in ultimele doua intalniri disputate de AS Roma in campionat, Cristi Chivu a mentionat ca se simte obosit dupa primele meciuri in care a evoluat, de la accidentarea la degetul mic al piciorului drept si a spus ca inca mai are dureri. "Sunt pe drumul cel bun, dar este foarte obositor. Nu e usor sa revii dupa atatea luni de inactivitate. Am noroc ca sunt fundas, cred ca pentru un atacant este si mai dificil. inca mai am dureri, dar acestea nu trebuie sa constituie motive de ingrijorare", a afirmat Chivu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.