Sport 13 Mai 2008 15:27
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat astazi ca presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, este obisnuit cu circul de la forul pe care il conduce si ii e greu sa inteleaga judecarea cazurilor in spiritul legilor, arata NewsIn.

"Dragomir este obisnuit sa faca circuri ca la Liga, dar trebuie sa inteleaga ca aici e Federatia Romana de Fotbal, aici se judeca cu alta masura. Inca o data incalca regulamentele pentru ca nu le citeste. Am vazut ca absolut toate lucrurile hotarate in Comitetul Executiv au fost regulamentare si aici se judeca in spiritul legii. Dar e greu pentru el sa se obisnuiasca", a spus Lupescu dupa Adunarea Generala a FRF.

Directorul general al Federatiei a afirmat ca nu este deranjat de criticile pe care i le aduce presedintele LPF: "De ce sa ma deranjeze? Sincer sa fiu, daca erau de la Beckenbauer sau Platini ma deranjau, dar asa...".

Dragomir si Lupescu s-au contrat in Adunarea Generala a FRF. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a sustinut, luni, ca directorul FRF, Ionut Lupescu, nu este in masura sa faca delegarile arbitrilor pentru Liga I, iar oficialul Federatiei s-a referit la problemele pe care seful Ligii le are cu DNA.

Intrebat daca va renunta sa mai faca delegarile, Lupescu a replicat: "Eu nu am vrut sa fac niciodata delegarile. Acum vin oameni din Liga I si imi cer sa fac delegarile. Delegarile sunt un lucru foarte usor. Cand nu ai parti-pris-uri cu nimeni, e foarte usor de facut. Important e sa gasim si persoana aceea care sa o faca in continuare. Nu ne-am gandit la o persoana, eu ma gandesc la EURO deocamdata. Gica Popescu trebuie sa fie membru in Federatie ca sa faca delegarile, asa spune regulamentul. Eu i-am facut o oferta anul trecut sa vina ca observator de arbitri, mi-a spus ca are foarte mult de lucru si nu poate. Presedintele Ligii face foarte multe declaratii din burta, fara sa respecte prevederile regulamentare. El e obisnuit ca la Liga".

In ceea ce priveste cazul "valiza cu euro", Lupescu a precizat: "Vom scrie la DNA pentru a ne da si noua date referitoare la acest caz. Regulamentar, pe articolul din Regulamentul Disciplinar nu se poate ca Steaua sa fie retrogradata. In forma in care este acum, penalitate, depunctare, excludere pentru persoane din viata sportiva este destul. Vom dezbate in Comitetul Executiv si cei de acolo vor lua o decizie daca probele vor demonstra ca in acest an o echipa a fost implicata in mai multe cazuri de coruptie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.