Sport 13 Mai 2008 14:26
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a sustinut luni, in Adunarea Generala a FRF, ca directorul FRF, Ionut Lupescu, nu este in masura sa faca delegarile arbitrilor pentru Liga I, iar oficialul Federatiei s-a referit la problemele pe care seful Ligii le are cu DNA, relateaza NewsIn.

"Daca pana acum am fost convins de Mircea Sandu sa merg pe blat, nu sa fac blat, si sa pun batista pe tambal, acum trebuie sa ridic cateva aspecte referitoare la activitatea lui Ionut Lupescu. In momentul in care Comitetul Executiv i-a dat lui Lupescu sa faca delegarile nu avea aceasta competenta. Am gresit cu totii. Printre atributiile Comitetului Executiv nu se afla si aceasta", a declarat Dumitru Dragomir, luni, in Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal.

Imediat dupa declaratia lui Dragomir, Mircea Sandu a intervenit: "Oricum, Lupescu nu mai vrea sa faca delegarile, o sa gasim o alta solutie".

La randul sau, directorul general al FRF s-a aparat printr-un atac la adresa lui Dragomir. "Cred ca atunci cand un membru al Comitetului Executiv este implicat intr-un proces civil, el ar trebui sa fie suspendat pana la rezolvarea cazului. Acum, domnule Dragomir, aveti ocazia sa luati aceasta decizie", i-a replicat Lupescu lui Dragomir, cu aluzie la problemele presedintelui LPF cu DNA. "Daca maine face unul plangere impotriva ta si te da in judecata, facem pariu ca nu te schimba nimeni?", a fost raspunsul lui Dragomir.

Tot in cadrul Adunarii Generale de luni, Dumitru Dragomir a cerut sa fie modificat articolul 39, litera c, care prevedea ca "directorul general incheie contractele in numele sau si pe seama FRF cu membrii staffului tehnic si cu jucatorii" si sa fie adaugat "dupa ce in prealabil a primit aprobarea Comitetului Executiv".

Dragomir si-a motivat cererea prin faptul ca "niciun director nu poate negocia in numele societatii pe care o reprezinta, fara mandat". Modificarea respectivului articol a fost votata si aprobata de membrii adunarii.

Replicand la aceasta cerere a lui Dragomir, Ionut Lupescu a spus: "Oricum, presedintele era informat despre toate contractele".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.