Sport 12 Mai 2008 23:34
Jucatorul imprumutat de Poli Iasi de la Poli Timisoara, Andrei Cristea, s-a declarat extrem de incantat ca a semnat cu Dinamo un contract valabil pentru cinci sezoane. "Am discutat cu cei de la Dinamo si ne-am inteles pentru o perioada de cinci ani. Sunt foarte bucuros ca am semnat cu Dinamo, una dintre cele mai bune echipe din campionat. Normal ca aici sunt alte pretentii fata de cele de la Iasi, dar eu nu-mi pot dori decat sa fiu sanatos, sa dau cat mai multe goluri si sa ajut Dinamo sa cucereasca multe trofee, pentru ca aici tot timpul obiectivele sunt foarte mari", a declarat Andrei Cristea. Atacantul a mai spus ca nu se teme de modul cum va fi primit de fanii dinamovisti, dat fiind trecutul sau stelist: "Ce a fost la Steaua a trecut. Am jucat si la Timisoara, si la Iasi. Eu sunt jucator profesionist si imi fac datoria fata de echipa la care joc. Nu am motive de teama. Cu Poli Iasi am batut Steaua, asa ca… Daca joci bine, nu au cum sa nu te aplaude fanii, la fel cum, daca joci prost, e normal sa te huiduie".

Cristea a mentionat ca il stie pe antrenorul Mircea Rednic din perioada cand antrena la FCM Bacau. "Eu am mai lucrat cu domnul Rednic, cand el antrena la FCM Bacau. Atunci eu eram doar un copil, aveam 16 ani. Este un antrenor foarte bun si sunt convins ca voi avea o relatie foarte buna cu el. Daca voi juca bine si imi voi face datoria, e normal sa ma foloseasca meci de meci. Nu ma tem de concurenta. Eu pot juca si mijlocas dreapta, si atacant. Asta va decide domnul Rednic", a mai spus Cristea.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.