Afacerile culturale din zona l-au determinat pe Mircea Dinescu sa constientizeze drama iubitorilor de fotbal din Craiova, in cel mai delicat moment al Universitatii, cand este aproape sigur ca echipa care a fost, candva, "Campioana unei mari iubiri" va retrograda de pe prima scena.

"Nu sunt un mare microbist, dar, privind la melancolia bengoasa care i-a coplesit pe olteni, mi-am dat seama ca trebuie sa fac si eu ceva pentru a reusi salvarea de la retrogradare a Craiovei. Ar fi nu numai o drama, dar, mai ales, o rusine ca Universitatea sa retrogradeze! De fapt, la aceasta echipa este nevoie doar de un psihiatru, pentru ca nu se pune in discutie lipsa de valoare a fotbalistilor! Asa cum am mai spus-o, am vorbit cu Gigi Netoiu, care, chiar daca nu o sa ma credeti, este un patimas pentru Craiova, iar joi vom merge, alaturi de alti oameni de afaceri din zona, impreuna, la primarul Solomon, pentru a vedea ce putem face, de cati bani ar fi nevoie! Nu ma intereseaza nici o functie de conducere, doar sa salvam aceasta echipa care este a milioane de olteni! I-am spus lui Gigi Netoiu ca, in acest moment, indiferent de ostilitatea publicului, primordiala este soarta echipei si nu trebuie sa-l intereseze ce spun fanii", ne-a declarat, ieri, poetul Mircea Dinescu.

Se pare ca in spatele acestei afaceri sta, insa, si impresarul Giovanni Becali, care ar putea deveni, pana la urma, presedintele clubului oltean. "Nu vreau sa vorbesc, momentan, despre altcineva. Sa vedem ce putem face si apoi vom mai discuta. Nu este, insa, nici o problema, daca si Giovanni se va alatura demersului nostru", a spus, in incheiere, Mircea Dinescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.