Sport 10 Mai 2008 14:14
Antrenorul campioanei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, vineri, la Piatra Neamt, ca echipa sa se afla in fata unei performante istorice, castigarea primelor doua trofee din istoria clubului, titlul si Cupa Romaniei, in numai 4 zile, transmite corespondentul NewsIn.
"Pentru noi ar fi al doilea trofeu pe care am putea sa il aducem in istoria de 100 de ani a clubului. Va fi un meci greu. Sa nu uitam ca in ultima confruntare directa am facut 1-1 cu sansa. Am trecut cu bine de euforia castigarii campionatului si ne vom bate pentru fiecare minge, pentru ca suntem aproape de event. o performanta istorica pentru noi", a spus Andone. Tehnicianul a adaugat ca a primit incurajari de la fosti colegi si jucatori ai sai de la Dinamo.

Finala Cupei Romaniei, dintre CFR Cluj si Unirea Urziceni, va avea loc sambata, de la ora 20:45, pe stadionul Ceahlaul, din Piatra Neamt, si va fi transmisa de Antena 1.

Andone a afirmat ca si-ar dori ca si Steaua sa se califica in grupele Ligii Campionilor: "Mi-as dori ca doua echipe din in Romania sa mearga in Liga Campionilor, deoarece ar insemna cresterea calitatii fotbalului. Fiecare dintre noi are datoria sa ajute la ridicarea calitatii fotbalului romanesc, deaorece suporterii nu merita jignirile noastre si declaratiile noastre razboinice".

CFR Cluj a castigat, miercuri, campionatul Romaniei si s-a calificat direct in grupele Ligii Campionilor, in timp ce Steaua a terminat pe locul 2 si va evolua in turul trei preliminar al cele mai importante competitii europene intercluburi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.