Adrian Mutu se afla in fata unei saptamani decisive pentru viitorul sau. Conform presei italiene, Comisia de Apel a Federatiei Engleze se va pronunta in zilele ce urmeaza asupra procesului intentat de Chelsea. Gruparea londoneza a solicitat atacantului roman suma de 12 milioane de euro despagubiri, considerand ca ruperea intelegerii contractuale s-a datorat comportamentului neregulamentar al jucatorului.

Daca instanta federatiei engleze va da dreptate clubului patronat de Abramovici, londonezii pot inainta o reclamatie oficiala la FIFA, care poate obliga noul club al "Briliantului", Juventus Torino, la plata despagubirii. In cazul in care Comisia de Apel a Federatiei Engleze va respinge actiunea initiata de Chelsea, oficialii gruparii de pe Stanford Bridge sunt decisi sa se adreseze Curtii de Arbitraj Sportiv. In ceea ce-l priveste pe Mutu, acesta a sustinut in permanenta ca decizia de intrerupere a relatiilor contractuale a apartinut lui Chelsea.

Problemele internationalui roman pot aparea in cazul in care FIFA va da dreptate clubului englez. Cum suma ceruta este prea mare, sunt putine sanse ca jucatorul sa o achite, ceea ce inseamna o posibila implicare financiara a lui Juventus, care l-a luat gratis pe Mutu. Conform "Sports.it", torinezii il vor pe "Briliant" exclusiv ca moneda de schimb pentru aducerea lui Cassano de la Roma, insa plata unei despagubiri lui Chelsea ar putea afecta intreaga afacere gandita de directorul sportiv al lui Juventus, Luciano Moggi.

Aceeasi sursa mentioneaza ca "Batrana Doamna" ar putea recurge chiar la ruperea contractului cu Mutu, pentru a evita plata unei sume de bani catre clubul lui Abramovici. In aceeasi ordine de idei, Juventus cauta cu disperare atacanti de clasa care sa-i inlocuiasca pe Trezeguet si Del Piero, care vor parasi Torino la sfarsitul sezonului. Numele cele mai vehiculate sunt cele ale lui Vieri si Morientes, ceea ce intareste ideea ca Mutu nu intra in calculele lui Juventus pentru sezonul viiitor.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.