Sport 9 Mai 2008 00:32
Capitanul Nationalei s-a accidentat la umar si a fost schimbat in partida pe care echipa sa, Inter Milano, a castigat-o miercuri seara, in deplasare, scor 2-0 cu Lazio Roma in mansa a doua din semifinalele Cupei Italiei (dupa 0-0 in tur). Chivu a iesit de pe teren tinandu-se de umar si a fost schimbat cu Maicon. Romanul a facut un gest care parea sa spuna ca sezonul s-a incheiat pentru el!
Chivu a inceput ca titular si s-a lovit la umarul cu probleme in minutul 73. Dupa cateva ingrijiri medicale, a revenit pe teren, dar in minutul 77 i-a lasat locul lui Maicon. Problemele sale au aparut la amicalul cu Germania, cand a avut umarul dislocat, insa a amanat la acel moment operatia la sugestia oficialilor de la Inter, care il platesc cu aproape cinci milioane de euro pe sezon! Ulterior, pentru a nu pierde Euro 2008, Chivu a anuntat ca se va opera dupa turneul final din Austria si Elvetia, insa o recidiva ar fi putut sa-l faca indisponibil pentru CE! In aceste zile, Chivu va afla cat de grava este aceasta noua accidentare, fiind posibil sa rateze Euro 2008!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.