Sport 9 Mai 2008 00:03
Noii campioni au sansa sa isi desavarseasca cea mai buna performanta din istoria de o suta de ani a clubului, sambata, de la 20.45 (Antena 1), in finala Cupei Romaniei - Timisoreana contra Unirii Urziceni.

Ziua de 7 mai a fost una istorica pentru CFR Cluj, formatie care, la scurt timp de la sarbatorirea centenarului, a reusit cea mai mare performanta din istoria clubului - castigarea campionatului. Astfel ca ardelenii au detronat Universitatea Craiova din pozitia de ultima campioana a provinciei, la distanta de 17 ani de la performanta oltenilor.

Sambata, CFR Cluj are sansa sa-si desavarseasca triumful. Noii campioni disputa finala Cupei Romaniei - Timisoreana, in compania Unirii Urziceni, fiind la doar 90 de minute de realizarea eventului. Pentru semnificatia istorica a acestui trofeu, ceferistii se bat tot cu oltenii, ultimii care au reusit castigarea ambelor competitii interne in anul de gratie 1991.

„E cea mai importanta saptamana din istoria Clujului. Sambata seara am putea avea doua trofee pe masa. Eventul e un obiectiv greu de indeplinit, dar suntem atat de aproape de el si ar fi pacat sa-l pierdem“, a declarat presedintele CFR, Iuliu Muresan.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.