Sport 8 Mai 2008 12:22
Mijlocasul Janos Szekely a acceptat oferta salariala pe care Steaua i-a inaintat-o si va fi jucatorul gruparii din Ghencea pentru urmatoarele cinci sezoane, informeaza site-ul oficial al formatiei pregatite de Marius Lacatus, potrivit NewsIn.

"Sunt foarte fericit ca am ajuns la Steaua. Este cel mai important pas din cariera mea, fiindca am ajuns la o echipa mare, cu care am sansa de a ma lupta pentru titlul de campion. Pot spune ca mi-am implinit un vis, acela de a juca in UEFA Champions League. Le multumesc conducatorilor, colegilor si suporterilor de la Galati pentru sprijinul acordat pana acum si imi doresc din tot sufletul sa nu dezamagesc suporterii Stelei si pe oamenii care m-au transferat aici", a spus Szekely.

Conform declaratiilor lui Marius Stan, directorul general al Otelului, Janos Szekely a costat Steaua suma de 1,5 milioane de euro, iar intelegerea dintre cele doua grupari presupune si o cota de 15% pentru Otelul dintr-un viitor transfer al jucatorului.

In varsta de 25 de ani, Janos Szekely este originar din Timisoara, iar in cariera lui a mai trecut pe la Politehnica Timisoara si Universitatea Cluj, iar din returul editiei de campionat 2006/2007 evolueaza pentru Otelul Galati. Mijlocasul are 41 de meciuri in prima divizie, toate pentru Otelul, si a marcat noua goluri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.