Sport 7 Mai 2008 23:49
Fotbalistii de la „U“ si-au anuntat ieri conducerea ca Steaua le-a promis 100.000 de euro de om daca incurca azi CFR, in ultima etapa a Ligii I la fotbal.

Aseara era asteptata contraoferta „ceferistilor“. Disputa „U“ Cluj - CFR, partida care, teoretic, trebuia sa fie doar una a ambitiilor locale (azi, de la ora 17.00, in direct la Kanal D), a devenit peste noapte cel mai important joc de fotbal disputat in Ardeal in ultimii 40 de ani! Transilvania e la doar 90 de minute de primul titlu dupa o pauza de 38 de ani.

Culmea e ca in calea acestei istorice realizari sta tot o echipa transilvaneana: legendara „U“ Cluj!
Silvasan catre Goga: „Spune, ma, ce mi-ai zis si mie!“

Ultima grupare de dincolo de Carpati care s-a impus in prima divizie a fost UTA, in 1970. „Daca nu batem, nu meritam acest titlu!“, e de parere Ioan Andone, antrenorul gruparii din Gruia.

Linistea de la „U“, echipa impacata cu gandul retrogradarii de multe etape, a fost brusc tulburata dupa derby-ul Dinamo-Steaua 2-1, disputat duminica. Ieri, in vestiarul „Sepcilor rosii“, jucatorii l-au pus intr-o situatie jenanta pe presedintele Anton Dobos. „Spune, ma, ce mi-ai zis si mie!“, il indemna Silvasan pe Goga. Cel vizat i-a marturisit lui Dobos, fluturand telefonul mobil in aer, ca argument, ca a fost sunat de oameni din anturajul lui Gigi Becali, care l-au anuntat ca fiecare fotbalist de la „U“ va primi 100.000 de euro in cazul in care vor incurca liderul CFR! „Ni-i dati voi?“, l-a intrebat Goga, la final, pe Dobos. Unul dintre jucatorii prezenti la discutie a marturisit ca pe Dobos l-au trecut transpiratiile.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.