Sport 7 Mai 2008 11:31
Fondatorul echipei Super Aguri a anuntat azi, printr-un comunicat, retragerea japonezilor din Campionatul Mondial de Formula 1, motivand gestul prin faptul ca nu s-au mai gasit parteneri pentru a continua, informeaza NewsIn.

"Din pacate trebuie sa va informez ca activitatea echipei Super Aguri se incheie dupa doi ani si patru luni de participare in Campionatul Mondial de Formula 1", se arata in comunicatul aparut pe site-ul oficial al echipei.

La sfarsitul saptamanii, camioanele si motorhome-ul Super Aguri nu au fost lasate sa intre in paddokul de la Istanbul pentru Marele Premiu al Turciei. Echipa japoneza avea probleme financiare si se baza pe faptul ca oferta facuta de grupul german Weigel de a finanta echipa va fi acceptata.

Super Aguri a incheiat Campionatul Mondial de Formula 1 din 2007 pe locul 9. Echipa japoneza avea in componenta doi piloti, Takuma Sato si Anthony Davidson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.