Sport 6 Mai 2008 00:44
Luni a inceput la Bucuresti, la Arenele BNR, „Gaz de France Stars 2008”, turneu challenger de tenis cu premii de 50.000 de dolari.
Desi competitia este organizata de FR de Tenis si Distrigaz Sud pentru jucatoarele din Romania, „meciul vedeta” acestei saptamani va fi un demonstrativ intre Ilie Nastase si Andrei Pavel. Acesta va avea loc duminica, de la ora 13.00, inaintea finalei turneului, finala in care speram sa avem doua jucatoare din Romania.

Aceasta in conditiile in care Sorana Cirstea, cea mai in forma jucatoare a nostra in acest moment, este cap de serie nr. 2, iar pe tabloul principal avem nu mai putin de 14 jucatoare reprezentante. In mod normal la turneu ar fi trebuit sa participe si Raluca Olaru, locul 75 in lume, dar ea inca se reface dupa o accidentare la incheietura mainii stangi si nu vrea sa forteze pentru a putea avea o sansa la Roland Garros. Despre turneul de la Bucuresti si despre concurenta existenta in acest moment in tenisul feminin romanesc, Olaru si Cirstea au lasat sa se inteleaga ca ea este buna.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.