Sport 6 Mai 2008 00:38
Emil Boc, primarul Clujului, neaga faptul ca „Sepcilor rosii“ li se cere sa se predea maine, dar vrea ca orasul sa aiba echipa in Liga Campionilor.

CFR Cluj se afla la 90 de minute de cea mai mare performanta din istoria clubului. Formatia din Gruia trebuie sa castige maine meciul cu rivalii de la Universitatea Cluj pentru a pune mana pe primul titlu din istoria clubului. Trupa lui Andone a reusit sa depaseasca Steaua dupa un retur controversat si nu mai depinde decat de propriile forte pentru a se vedea cu trofeul in vitrina.

Rivalitate sora cu moartea
Suporterii celor doua echipe au prefatat derby-ul de maine printr-o rafuiala violenta in centrul orasului, in noaptea de duminica spre luni. Incidentele dintre cele doua galerii s-au produs in centrul Clujului, in fata Teatrului National, unde peste 150 de suporteri ai „alb-visiniilor“ sarbatoreau victoria dinamovista in fata Stelei. Acestia au fost pusi pe fuga de 15 ultrasi de la „U“ Cluj.

Dupa acest incident, doar unul dintre fanii „sepcilor rosii“ a fost sanctionat de jandarmi cu o amenda de 200 de lei si interdictia de a mai intra pe stadioane. Cei de la CFR nu vor sarbatori in niciun fel, chiar daca vor castiga campionatul. „Daca iesim campioni, din respect pentru cei de la Universitatea, nu vom sarbatori pe stadionul «Ion Moina». Vom merge in Gruia si vom face o petrecere acolo“, a spus Eugen Trica.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.