Sport 6 Mai 2008 14:55
Atacantul Ciprian Tanasa a parasit duminica seara cantonamentul Universitatii Craiova dupa ce patronul Adrian Mititelu i-a reprosat ca nu a evoluat la nivelul sau maxim in partida cu Gloria Buzau, pierduta de olteni cu 0-1, transmite corespondentul NewsIn.
Dezamagit de reprosurile patronului, Tanasa a anuntat ca nu mai vrea sa ramana la echipa si a plecat duminica acasa, la Pitesti, nedorind sa comenteze incidentul. "Eu nu stiam nici daca voi juca sigur cu Gloria, venind dupa o accidentare, asa ca nu inteleg ce mi se poate reprosa", a declarat, pentru NewsIn, atacantul.

Gloria Buzau a castigat sambata pe teren propriu, scor 1-0, partida cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 33-a a Ligii I. Tanasa, care a jucat din minutul 55, a revenit cu ocazia acestui joc pe teren dupa o pauza de o luna dupa ce in etapa a 25-a, cu FC Vaslui, a suferit o ruptura musculara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.