Sport 6 Mai 2008 14:30
Secundul lui Florin Grapa la nationala feminina de volei a Romaniei, Mircea Spatacean, a declarat duminica seara, pentru NewsIn, ca sunt sanse mari sa vina pe banca tehnica a echipei Unic, avand in vedere ca in acest moment nu are alt angajament.

"Nu neg posibilitatea de a antrena Unicul din vara. Nu am niciun angajament in prezent", a declarat Mircea Spatacean, care a fost prezent la dubla dintre Unic si Stiinta Bacau, pentru locurile 3-4 din campionatul national.

Finantatorul echipei Unic, Vasile Ouatu, a afirmat la randul sau ca este in discutii avansate cu Mircea Spatacean pentru a-l aduce antrenor la formatia pietreana, el aflandu-se de mai mult timp pe lista sa de achizitii pentru aceasta vara.

Altfel, dupa primele doua meciuri din finala pentru locurile 3-4 din Divizia A1, dintre Unic si Stiinta Bacau, scorul este egal, 1-1. In primul meci, voleibalistele de la Unic au invins cu 3-1 (21, -22, 13, 22), iar in cel de-al doilea au pierdut cu 2-3 (-26, 25, 19, -18, -12).

Vineri, sambata si duminica se vor diputa la Bacau urmatoarele trei jocuri directe, cel mai bun din cele cinci partide urmand a fi declarat invingator si castigator al medaliilor de bronz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.