Sport 5 Mai 2008 03:46
Echipa lui Ioan Andone a reusit sa amane verdictul in lupta pentru titlu pana in ultima etapa, dupa 1-0 cu Gloria Bistrita, care a jucat fara sase titulari

Huiduit de suporterii lui CFR, Ioan Andone spera la titlu pana in ultimul moment. Clujenii au invins in penultima etapa a Ligii 1 pe Gloria Bistrita, scor 1-0, si pastreaza sanse matematice la titlu pana la ultimul fl uier al campionatului.

Argentinianul Dubarbier a marcat singurul gol al meciului cu Gloria, echipa care a aliniat o formatie plina de rezerve.

Scapata de grijile retrogradarii, Gloria Bistrita a jucat la Cluj fara sase titulari in meciul cu CFR. Coroian, Negrean, Dobre, Turcu, Nalati si Dan Matei au fost odihniti de Ioan Ovidiu Sabau, care a refuzat sa-si explice dupa meci selectia stranie. Chiar si asa, CFR Cluj a reusit o victorie la limita, intr-un meci in care Semedo si Dubarbier au fost cei mai periculosi oameni ai lui Andone. De altfel, argentinianul a marcat in minutul 53 singurul gol al meciului, dupa o lovitura libera executata rapid de Eugen Trica.

Dupa 1-0 cu Bistrita, CFR-ul lui Ioan Andone amana deznodamantul luptei pentru titlu pentru ultima etapa, cand clujenii intalnesc concitadina Universitatea, iar Steaua joaca impotriva Gloriei Buzau pe teren propriu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.